Flyers maken en drukken

Flyers maken van de hoogste kwaliteit. Bij Druktemaker Print laat je goedkoop flyers drukken voor de beste prijs van Nederland.

Inspiratie opdoen: wat voor templates kan ik kiezen?

Er zijn talloze voorbeelden waaruit je kunt kiezen als het aankomt op ontwerp templates. Voor elk doel en stijl is er een template beschikbaar! Het is simpel: je hoeft alleen maar het soort flyer te zoeken in onze ontwerptool en je kunt aan de slag! Jouw perfecte flyer, hij ligt bijna voor je klaar.

Hoe maak je een effectieve flyer?

Flyers maken en ontwerpen is nog nooit zo makkelijk geweest met Canva! Maak gebruik van onze brede selectie flyer designs. Er zijn verschillende doelen die je kunt bereiken met je flyer ontwerp. Maar wat maakt nu een effectieve flyer?

Flyers ontwerpen met je doel voor ogen

Flyers ontwerpen met je doel voor ogen

Wat is het doel van jouw flyer? Pas je ontwerp hierop aan: kleur, lettertype en positie. Onze flyer ideeën helpen je hierbij!

Flyers maken doe je persoonlijk en passend

Flyers maken doe je persoonlijk en passend

Zorg ervoor dat je doel leidend is in je flyer design. Gebruik passende afbeeldingen, laat je logo stralen en voeg contactgegevens en social media toe!

Materiaalkeuze maakt het verschil

Materiaalkeuze maakt het verschil

Als je jouw flyer ontworpen hebt kies je de gewenste afwerking. Laat je flyer design optimaal tot zijn rechtkomen door de passende materiaalkeuze!