Flyers drukken

Flyers in diverse soorten en maten, maar welke past het beste bij jou?

Maak het verschil met het juiste materiaal!

Standaard
Standaard

Twijfel je nog? Ga dan voor de standaard flyers. Perfect wit papier tegen de scherpste prijzen.

Gerecycled
Gerecycled

Wit papier, gemaakt van 100% gerecycled materiaal. De meest milieuvriendelijke optie.

Metallic goud
Metallic goud

Ga voor een opvallend look met metallic goud papier. Het geeft jouw flyers een unieke uitstraling en het papier is 100% chloorvrij geproduceerd.

Metallic zilver
Metallic zilver

Kies voor de extravagante professionele uitstraling met metallic zilver papier. Het papier is licht glitterend en voelt glad aan. Het papier is 100% chloorvrij geproduceerd en is de meest stijlvolle optie.

Metallic wit
Metallic wit

Op zoek naar een subtiele manier om op te vallen? Bestel dan de metallic witte flyers. Met een licht glitter effect is dit de beste manier om stijlvol op te vallen.

Parelmoer
Parelmoer

Parelmoer papier zorgt voor een kleuren spectakel met elke draai. Zorg daarom dat je ook nog wat op de achterkant van je flyers drukt.

Biologisch afbreekbaar
Biologisch afbreekbaar

Op zoek naar iets duurzamers? Kies dan voor het milieuvriendelijke Bio Top papier. Het papier is geproduceerd met 100% groene energie en is biologisch afbreekbaar. Kies uit vijf verschillende papierdiktes.

Sulfaatkarton
Sulfaatkarton

Sulfaatkarton, ook wel beter bekend als ansichtkaarten karton. Het is stevig en net zo helder wit als sneeuw. Hierdoor is dit materiaal ideaal voor langdurige promoties.